Årets Tema

Tidsrejsen – hvor ville du rejse hen?

Kæmpeblæksprutten vender timeglasset på havnen i Hundested, så du kan tage en tiltrængt pause fra hverdagens gøremål. Her er tiden lige så flygtig som det gyldne sand mellem kunstnernes hænder, når vi byder velkommen til alle tiders fascinerende tidsrejse. I årets sandskulpturfestival kan du gå på opdagelse i gyldne tidslommer, hvor urtidskvinden Lucy beskuer kunstnernes værker, der transporterer os tilbage til fortiden og ind i fremtiden på eventyrlig vis. Evolutionen er forunderlig. Og husk, du kan – måske – ikke ændre fortiden. Men vi kan alle sætte vores præg på fremtiden.

 

Vi er stolte af at kunne byde dig velkommen til Hundested Sandskulptur Festival, der som altid er lavet i fugtigt og lerholdigt sand, sand og atter sand.

.

HS 22s-6
HS 22s-1
HS 22s-5
HS 22-4

Om os

Mere end 600.000 besøgende har gennem årene sat deres fodaftryk i sandet omkring de fascinerende kunstværker på Hundested Sandskulptur Festival, der afholdes for 11. år i træk. Festivalen er startet med ønsket om at skabe en attraktion, der kan skabe liv på den lokale havn – med udkig til verden.

Festivalen er både sjov og inspirerende, og der er rig mulighed for at skabe sin egen sandskulptur. På festivalpladsen kan børn og barnlige sjæle udfolde kreativiteten med forskellige aktiviteter og fordybe sig i sandet. Cafeen byder på forfriskninger, mens ungerne hygger sig i sandkassen.

Sand i verdensklasse
Besøg os i: