Årets Tema

HER LØBER HISTORIERNE UD I SANDET

Fra 17. maj til 20. oktober fylder Hundested Sandskulptur Festival endnu engang havnen i Hundested med smukke sandkunstværker formet af kunstnere fra hele verden. Mere end 700.000 gæster har gennem årene sat deres fodaftryk i sandet omkring festivalens forunderlige skulpturer, og i år venter endnu et fantastisk program med kunst og underholdning for store og små.

2024: Tro og overtro

Alt er muligt for den, der tror

Mennesket har alle dage haft tro og overtro som rettesnore i livet. Fortællinger spundet af visdom og morale har lydt omkring bålet siden tidernes morgen, ombord på søfarernes skibe og på de store lærreder. Vi søger fællesskab omkring værdier, der kan give os ro og retning. Fra sandskulpturfestivalen i Hundested Havn stævner fortællingerne ud for 13 år i træk. Mon der findes gyldne sandheder sandskulptørernes fortællingerne, der kan rumme hele menneskeheden? Kom og oplev verdensberømte sandskulptører skildre tro og overtro i gyldne sandkorn.

 

baldrick s
LI5A6762 s
HS 22s-5
HS 22-4

SLIP KREATIVITETEN LØS

Hundested Sandskulptur Festival blev startet ud fra ønsket om at skabe en attraktion, der kan give liv på den lokale havn – med udkig til verden. Arrangementet er både sjovt og inspirerende, og udover at du kan se kunstnernes mesterværker, er der også mulighed for at afprøve egne evner som sandskulptør. På festivalens store børneområde kan hele familien udfolde kreativiteten med aktiviteter som sandformning, sandmaleri og skattejagt. Når det er tid til en pause, kan I nyde en medbragt madkurv på en af festivalens mange indendørs- og udendørspladser eller lægge vejen forbi den hyggelige Café Skipperstuen, der byder på alverdens lækre forfriskninger.

Sand i verdensklasse
Besøg os i: