Årets Tema

Tidsrejsen – hvor ville du rejse hen?

Vi vender timeglasset på havnen i Hundested og tæller ned til alle tiders forunderlige tidsrejse. I årets sandskulpturfestival er tiden lige så flygtig som det gyldne sand mellem kunstnernes hænder. Du kan trygt glemme tid og sted, nyde nuet med familie og venner og tage på din helt egen tidsrejse gennem ormehuller og tidslommer. Og husk, du kan måske ikke ændre fortiden. Men vi kan alle sætte vores præg på fremtiden. Velkommen tilbage til fremtiden.

Og på gensyn til Hundested sandskulptur festival.

Hundested Sandskulptur (4)
columbus
Hundested Sandskulptur (7)
Hundested Sandskulptur (10)

Om os

Mere end 600.000 besøgende har gennem årene sat deres fodaftryk i sandet omkring de fascinerende kunstværker på Hundested Sandskulptur Festival, der afholdes for 11. år i træk. Festivalen er startet med ønsket om at skabe en attraktion, der kan skabe liv på den lokale havn – med udkig til verden.

Festivalen er både sjov og inspirerende, og der er rig mulighed for at skabe sin egen sandskulptur. På festivalpladsen kan børn og barnlige sjæle udfolde kreativiteten med forskellige aktiviteter og fordybe sig i sandet. Cafeen byder på forfriskninger, mens ungerne hygger sig i sandkassen.