Kunstnere

Andrius Petkus

Andrius Petkus er billedhugger fra den lille turistby Palanga. Han er en pioner og promotor for sandskulptur i Litauen men arbejder også i andre materialer som is, hvor han også udtrykker sig i konceptuelle skulpturer

David Ducharme

David Ducharme, Canada Indtil David fyldte 15 flyttede han hvert andet år med sin familie. Det lærte ham at sætte pris på det, han har, og værdsætte menneskers forskellighed. I mange år rejste David verden rundt i verden med et projekt, hvor de plantede træer, og i 2003 resulterede hans spirende talent som sandskulptør i et verdensmesterskab.

Ilya Filimontsev

Ilya er skulptør og uddannet på statens kunstakademi i Moskva. Efter sin uddannelse arbejdede han i syv år som guldsmed, før han begyndte at rejse verden rundt og opføre skulpturer i både is og sand.

Radovan Zivny

Radovan Zivny, Czech Republic: Radovan har arbejdet som sandskulptør i 17 år efter nogle år som underviser i engelsk og kunst. Han er en alsidig kunstner, der både arbejder med skulpturer i sand, træ, jern – og malerier på lærred. Og han elsker at inddrage tilskuerne i sine værker.

Lucas Bruggemann

Lucas har arbejdet med sandskulpturer siden 2002 – men er oprindelig slagter. Hans kunstneriske talent og sans for organisering bringer ham vidt omkring i verden, hvor han, ud over at lave sandskulpturer, arrangerer events på festivaler og i forlystelsesparker.

Sue Macgrew

Sue har lavet sandskulpturer, siden hun som 18-årig efter gymnasium tog sit første sommerjob som sandskulptør i Belgien. Hun studerede Stage Management i fire år og bruger i dag sin viden om teaterorganisering i sit arbejde under åben himmel.

Michela Ciappini

Michela har altid elsket at tegne. Efter sit kunststudie udfoldede hun sin kreativitet som scenedesigner på teatre, hvor hun lavede skulpturer og baggrundsmalerier. I 2003 blev sandet hendes foretrukne udtryksform.

Leonardo Ugolini

Leonardo er en erfaren sandskulptør med 20 år i faget. Han er selvlært og har rejst og udstillet i hele verden. Han arbejder rutineret både med skulpturer i stor skala og fine detaljer, hvor tredimensionelle perspektiver, optiske og uendelige kompositioner udfordrer øjet.

Marielle Heessels

Marielle har studeret kunst, maleri og tegning. Hun arbejder med forskellige kunstformer i 3D, og her er sandskulpturer et ideelt element.

Baldrick Buckle

Baldrick har rejst verden rundt siden han var 18 år. Han har ernæret sig som musiker, gøgler og gadekunstner.

Susanne Ruseler

Susanne har studeret dyreadfærd og økologi og arbejdet med sandskulpturer siden 2003. At værkerne er forgængelige gør dem endnu mere fantastiske for Susanne, og sandet er hendes favoritmateriale, når hun rejser verden rundt som fuldtidsskulptør.

Dmitrii Klimenko

Dmitrii dimitterede fra Saint Petersburg State Academy of Art i 2004 og kastede sig straks over isskulpturer. Han trådte ind i sandskulpturverdenen året efter, men han arbejder også i træ og bronze.

Joris Kivits

Joris har arbejdet med sandskulpturer i over 15 år. Han udtrykker gerne både holdning og humor gennem sine sandskulpturer. Joris har studeret kunst og arbejdet med grafisk design, film, TV og fotografering.

Engurrand David

Efter en gymnasial kunstuddannelse og et års studie i animationsfilm, studerede Engurrand kunsthistorie og bygningsarkæologi. Han har en master i bevarelse af historiske byer – og i 2001 blev sandskulpturer hans hobby.

Helena Bangert

Helena Bangert, Holland Helene er uddannet i Amsterdam i moderne kunst. Sandet giver hende mulighed for at udtrykke sin kreativitet gennem figurativ historiefortælling. Hun elsker at arbejde med performance art, hvor publikum ser, hvordan kunstnernes følelser og ideer får liv.

Sand i verdensklasse
Besøg os i: